Question & Answer

RFQ-2013-06 Architect Service for Webb County Fire Station and Administration

1. Section 3 (a) & Section 4 #1 both are asking for a list of all project experience in the past
(5) years. Do you want us to include it twice? Is that correct?
You do not have to include it twice. When you get to the section where it would be a
duplicate indicate the section where it is already included.

2. InSection | it states that we should address Section Il through V however Section V does
not have any questions. Are we supposed to include the required forms in this section?
If section V does not require any submittals, you do not have to include any.

3. If this is a Design Build project?
No this is an Request for Qualifications



